Zostań Liderem Jutra z Fundacją Inter Cars!

Szansa na zgłoszenie się do programu stypendiów korporacyjnych

Jesteś studentką lub studentem kierunków związanych z automatyką, elektryką, inżynierią, logistyką lub informatyką? Chcesz zdobyć roczne stypendium w wysokości 7000 zł i rozwijać się pod okiem ekspertów z branży motoryzacyjnej? Nie zwlekaj i zgłoś się do programu stypendiów korporacyjnych Liderzy Jutra, organizowanego przez nas w partnerstwie z Fundacją Edukacyjną Przedsiębiorczości.

Program Liderzy Jutra – na czym polega?

Program Liderzy Jutra to autorski konkurs stypendialny, stworzony przez nas w ramach Programu Stypendiów Pomostowych. Jego celem jest wspieranie rozwoju kompetencji przyszłości u studentek i studentów kierunków związanych z mobilnością. Program kierujemy do osób, które w nadchodzącym roku akademickim rozpoczną III i IV rok jednolitych studiów magisterskich lub I stopnia (albo I rok studiów II stopnia). Laureaci konkursu otrzymają 10-miesięczne stypendium w wysokości 7000 zł, a także możliwość uczestniczenia w warsztatach, szkoleniach i spotkaniach z mentorami z naszej firmy. Program Liderzy Jutra to nie tylko wsparcie finansowe, ale także szansa na zdobycie cennego doświadczenia i nawiązanie kontaktów z branżą motoryzacyjną.

Jak się zgłosić?

Aby wziąć udział w programie, musisz spełniać następujące warunki:

• być stypendystą lub stypendystką Programu Stypendiów Pomostowych;
  • odbywać kształcenie na studiach stacjonarnych w polskich akademickich uczelniach publicznych;
  • uzyskać średnią ocenę z całego toku studiów nie niższą niż 4,0;
  • uzyskać zaliczenie roku poprzedzającego przyznanie stypendium bez wpisów warunkowych;
  • wykazać się zaangażowaniem w realizację projektów społecznych realizowanych lub akredytowanych przez Fundację Edukacyjną Przedsiębiorczości.

Nie czekaj i dołącz do grona Liderów Jutra z Fundacją Inter Cars! Zgłoś się już dziś i pokaż nam, że masz pasję, talent i potencjał do tworzenia mobilności przyszłości!